Om Amba

Amba Utvikling & Helse

- for en bedre verden -

 

 

Intensjon bak Amba er å bidra til å gjøre verden til et bedre sted å være, gjennom å hjelpe og inspirere til personlig vekst hos de som vil noe mer med livet sitt. Lena Brittsdatter Johnsen står bak Amba, som startet i 2017.

 

Amba er sanskrit og betyr moder, mor, mamma, - som igjen for mange symboliserer trygghet, forståelse, aksept, kjærlighet, fruktbarhet og vekst. Dette er verdier som er tatt med i Amba. Verden i dag trenger en mors kjærlighet.

 

Tanken bak Amba er å hjelpe og inspirere deg som ønsker å bidra, som gjerne vil gjøre en forskjell for andre men som selv kjenner på hindringer som gjør at du ikke helt finner energi, pågangsvilje, selvtillit eller eget potensiale. Hvor skal du begynne? Hvordan skal du klare å bidra når du selv blir helt tappet? Hvor skal du hente ressursene fra?

Veiledning gjennom å bli lest på sjelsplan og samtaler med Lena Brittsdatter, hvor du kan oppleve å ta noen steg videre i egen selvutviklingsprosess - uansett hva utgangspunktet er - hvis du ønsker en forandring i livet ditt.

 

Kurs og workshops i regi av Amba har den hensikt å inspirere til personlig vekst, indre ro og balanse. For Amba er de personlige møtene viktige, både for å skape gode relasjoner men også for å kunne sanse og føle samspillet når flere energier møtes. Derfor arrangeres alle kurs og workshop live og ikke over nettet.

Intuitiv veiledning, terapi,

og kurs for personlig vekst.

KONTAKT :

Voldgata 1

2000 Lillestrøm

922 87745

FØLG AMBA OG LENA BRITTSDATTER